Huomenta!

Tulin jakamaan teille uuden lemppariaamiaisen ohjeen. Voiko tätä edes ohjeeksi sanoa sillä niin helppo se on! Olen todella pitkään syönyt aina aamiaiseksi puuroa, sillä siinä on kuituja ja se täyttää vatsan aina lounaaseen saakka. Lapsi myös syö aamuisin puuroa joten valmistamisen sujuu yhdellä kertaa. En ole oikeastaan koskaan kuulunut niihin ihmisiin, jotka syövät leipää aamuisin. Vaikka se hyvää onkin niin ei se nälkää vie.

 

Tähän aamupalaan tarvitset :

  • Maitorahkaa tai vaihtoehtoisesti kreikkalaista jogurttia ( itse suosin kreikkalaista paremman maun vuoksi, mutta rahka on tietenkin proteiinipitoisempaa)
  • Fitness - muroja
  • Valinnaisia hedelmiä tai marjoja, meiltä kaapista löytyi tänä aamuna pensasmustikoita, kiiviä sekä banaania

image.jpg

Ja aamiaisen kasaamiseen meni varmaan noin 30 sekuntia ja sängyssä nautittuna hyvien tapojen vastaisesti se oli oikein maittavaa sekä hyvin täyttävää. Kyytipoikana lasillinen mehua, sillä kahvia en juo. Nyt jaksaa purskuttaa pitkälle päivään! Suosittelen kokeilemaan! Erittäin hyvä ja terveellinen vaihtoehto puurolle. Myös meidän nappula veti napaansa tätä suurella innolla.

image.jpg

Energiaa päivääsi! Heippa!